WİNDOWS 10 SES SORUNU

 semih69


Posted 12 July 2016 - 12:26 pm
MERHABA BEN NORMALDE WİNDOWS 7 KULLANIYORDUM SES SORUNUM YOKTU SONRA BİLGİSAYARIMA GÜNCELLEME YAPTIM WİNDOWS 10 A YÜKSELTTİM OYUN İÇİNDE SES GELMİYORR WOBLİYİ AOC Yİ HERŞEYİ SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM AMA SORUN DEVAM EDİYOR SES YOK OYUN OYNAMA ARZUM KALMADI YARDIM EDERMİSİNİZ KENDİ LEPTOBUMDA WİNDOWS 7 VAR AYNI AOC SES ÇALIŞIYOR MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIMDA WİNDOWS 10 YÜKLÜ AOC SES YOKKK YARDIM PLZ..
लिंक | उत्तर | उद्धरण
 FoxValentine_


Posted 22 July 2016 - 1:50 pm
Merhabalar,

Sistem yükseltme esnasında oyun dosyalarında sıkıntı meydana gelmiş olabilir. Oyunu komple silip tekrar kurmayı denedin mi?
लिंक | उत्तर | उद्धरण
 TunaKhan


Edited 23 July 2016 - 12:03 pm by TunaKhan
Windows 10 bazı bilgisayarlar için yükseltme olarak önerilmez ama yine de yükseltme önerilse dahi kimi serilerde ses sorunu olabiliyor. Bildiğim bazı seriler var örneğin Lenovo G50 ve G500s serileri. Sizde de aynı sorun olmuş olabilir. Ses sürücünüzü kendi üretici firma sitesinden bulup yükleyebilirsiniz. Eğer pek alakam yok bu konularda derseniz bize ses kartınıza ait bilgileri verirseniz size yardımcı olabiliriz.

Hani ses kartına sahip olduğunuz Windows + R tuşuna bastıkan sonra gelen pencerede dxdiag yazıp enter tuşuna basın. Açılan Directx Tanı Aracında alt sekmelerde Ses sekmesine geçin ve orada Aygıt Adını buraya yazmalısınız.

You must login into Voobly to view image


Teşekkürler


लिंक | उत्तर | उद्धरण
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
फोरम कूदो
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: